“Evdekal E-Spor turnuvası”

Ankara Masası
|
14 Mayıs 2020, Perşembe - 14:50
“Evdekal E-Spor turnuvası”

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ E-Spor Kulübü, salgın nedeniyle evlerinde olan gençler için “EvdeKal Zula Espor Turnuvası” düzenliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgını sürecinde evde kalan gençlerin kaliteli vakit geçirebilmesi için alternatif yarışmalar düzenliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ E-Spor Kulübü, yerli yapım oyun Zula iş birliğiyle Ankara “EvdeKal Zula Espor Turnuvası” düzenliyor.

  Büyükşehir Belediyesinin 20 Mayıs’ta düzenleyeceği ilk profesyonel E-spor platformu “#EvdeKal Zula Espor Turnuvası” Ankaralılara özel olacak ve bitiş tarihi katılımcı sayısına göre belirlenecek. Başkent’in en iyi Zula oyuncusu olduğunu gösterme şansını yakalayacak olan gençler elektronik ortamda gerçekleştirilecek turnuvada kıyasıya mücadele edecek. 15 yaşından büyük olan ve Ankara’da ikamet eden tüm oyun severlere açık olacak turnuva için 17 Mayıs tarihine kadar https://espor.zulaoyun.com/ web adresinden başvuru yapılabilecek.

Turnuvada dereceye girenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından başarı belgesi verilecek. Toplam para ödülünün 10 bin TL olacağı turnuvada; birinciye 5 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye bin 250 TL, dördüncüye 750 TL, beşinciye ise 500 TL para ödülü verilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/14035/evdekal-e-spor-turnuvasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.