Beypazarı’da ormanlık alan alevlere teslim oldu

Nallıhan, Kızılcahamam, Çubuk derken bu kez Beypazarı’nda orman yangını çıktı. Eğriova Orman İşletme Şefliği mevkisinde yer alan ormanlık alandaki yangın, yoğun çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı.
Büşra Bayrak
|
05 Eylül 2020, Cumartesi - 11:49
Beypazarı’da ormanlık alan alevlere teslim oldu

Başkentte gece saatlerinde Beypazarı ilçesi Eğriova Orman İşletme Şefliği mevkisinde yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Orman Genel Müdürlüğü, bölgeye gönderdiği dozer, kepçe ve personelle alevlere müdahale etti. 

Yangın söndürme çalışmalarına Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri de katıldı. Tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, lojistik destek sağladı.  Büyükşehir'e ait su tankerleri Orman Genel Müdürlüğü'nün itfaiye araçlarına su takviyesi yaptı. Destek çalışmaları sabaha kadar devam etti.

Başkent ve Bolu tek yürek

Orman Genel Müdürlüğü tarafından hem havadan hem de karadan yürütülen çalışmalara Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinden gelen iş makineleri de destek verdi. Ekipler yangını söndürebilmek ve başkentin ciğerlerine nefes olabilmek için tek yürek oldu. Alevler yoğun çabalar sonucu kontrol altına alındı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/140718/beypazarida-ormanlik-alan-alevlere-teslim-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.