Meral Akşener'den Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu açıklaması: ''Hayır olmaz'' diyemeyiz...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tv100'de katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylıkları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ankara Masası
|
05 Nisan 2022, Salı - 07:36
Meral Akşener'den Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu açıklaması: ''Hayır olmaz'' diyemeyiz...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isimlerinin de öne çıktığının hatırlatılması üzerine iki ismin adaylıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

''Hayır olmaz'' diyemeyiz...

Akşener, ''Her iki arkadaşımızın da popülaritesine büyük saygı duyuyorum. Dolayısıyla bu arkadaşlarımızın söylediğiniz sistem içerisinde adaylığına dair 'Hayır olmaz' diye bir durumunuz yok. Sayın Kılıçdaroğlu, o 6'lı masadaki genel başkanın inisiyatifine bağladı işi. Dolayısıyla o masadan çıkacak olana hepimiz uyacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Akşener, masadaki herkesin fikrini söyleyeceğini, bir kişinin ismi söylendiği takdirde her partinin kendi içinde bunu konuşacağını ancak önceliklerinin bu sistemin değiştirilmesi olduğunu vurgulayarak "Biz bu sistemin Türkiye'ye yaşattığı yanlışlıkların, kötülüklerin önüne geçmenin mücadelesini veriyoruz. Yani bu Tayyip Bey düşmanlığı üzerinden bir sistem değil." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1409239/meral-aksenerden-mansur-yavas-ve-ekrem-imamoglu-aciklamasi-hayir-olmaz-diyemeyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.