Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a açık davet

IGF-198909
|
06 Nisan 2022, Çarşamba - 12:42
Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a açık davet

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu programda, partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı, Zafer Partisi olarak göreve davet ederek, "Bu bir adaylık değil, milli bir meseledir" çağrısında bulundu.

Özdağ katıldığı canlı yayında, birilerinin küçük siyasi taktiklerle, 'Ya genel başkan seçimi kaybeder, biz de onun yerine oturuz' biçimindeki hesaplarına heba edileyemecek bir durumun söz konusu olduğunu belirterek, "Onun için biz, Zafer Partisi olarak, bir yumuşak geçişi, Türkiye'nin gerilime girmeden parlamenter sisteme geçişi yürütebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Onun için de Mansur Yavaş'ı, Zafer Partisi olarak göreve çağırıyoruz. Bu bir adaylık değil, milli bir meseledir. 'Hayır o Ankara'nın belediye başkanıdır, işini yapsın', hiç kimse Türkiye'nin kaderiyle ilgili olarak böyle bir şey diyemez. Kamuoyunda Mansur Bey'in her kesimde karşılığını olduğunu gördük. Bunu bir siyasi partinin genel başkanı olarak söylüyorum" diye konuştu.

https://twitter.com/zaferpartisi/status/1511613673130897410
http://www.ankaramasasi.com/haber/1411498/umit-ozdagdan-mansur-yavasa-acik-davet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.