Cafer Güneş​: CHP'den ve Mansur Yavaş'tan açıklama yok

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın adaylarının Mansur Yavaş olduğunu açıklamasıyla ilgili "İyi niyet olabilir ama Mansur beyden veya Cumhuriyet Halk Partisinden öyle bir açıklama yok" dedi. Güneş "Bizim kanaatimiz o ki tek adayla çıkılmalı, çıkıldığı zamanda kesinlikle kazanacak bir aday olmalı" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
06 Nisan 2022, Çarşamba - 13:07
Cafer Güneş​: CHP'den ve Mansur Yavaş'tan açıklama yok

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş , Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı adaylarının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Güneş, Millet İttifakı’nın içinde olmayan herhangi bir parti veya şahısın istediğini söylemekte özgür olduğunu söyledi.

"Önemli olan bu ittifakın içerisinde bir yankı bulması" diyen Güneş "Her ay bir partinin ev sahipliğinde 6 liderin bir araya geldiği toplantılarda ülke konuşulur, adaylar konuşulur nasıl tespit edileceği konuşulur." dedi.

"Tek adayla çıkılmalı"

İttifak ortaklarından herhangi bir açıklama olmadığına dikkat çeken Güneş "Ümit beyin söylemesi  bir iyi niyet olabilir. Mansur beyin öyle bir açıklaması yok, Cumhuriyet Halk Partisi'nin öyle bir açıklaması yok. Bizim kanaatimiz o ki tek adayla çıkılmalı, çıkıldığı zamanda kesinlikle kazanacak bir aday olmalı." diye konuştu.

Aday belirlenmesi için, anket çalışması, simülasyon, bölgelere göre düşünme gibi bir çok etkenin olduğunu ifade Güneş, istişare sonrası çıkan adayda hiçbir  ihtilafın olmayacağını belirtti.

Güneş "Çünkü Türkiye’nin şu andaki konumundan daha kötü bir noktaya gelmesi mümkün değil" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1411759/cafer-gunes-chpden-ve-mansur-yavastan-aciklama-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.