Keçiören'de Ramazan denetimi

Keçiören Belediyesi, ilçede bulunan fırınlarda, denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekiplerinde gerçekleştirilecek olan denetimler, Ramazan boyunca devam edecek.
Ecem Çetin
|
06 Nisan 2022, Çarşamba - 16:40
Keçiören'de Ramazan denetimi

On bir ayın sultanı Ramazan'ın gelmesiyle beraber, Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri ilçede bulunan işletmelerde  denetimlerde bulundu.

Bu kapsamda, market ve unlu mamul satan fırınlarda hijyen, kalite, fiyat ve gramaj denetimi gerçekleştirildi. 


Fahiş fiyatlı ve hileli ürün satışının önüne geçmek için ilçe genelinde sürdürülen eş zamanlı denetimler sırasında ticarethanelerde herhangi bir art niyetli faaliyete rastlanmadı. Ekipler, Ramazan ayı boyunca denetimlerine devam edecek.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Mübarek Ramazan ayında fahiş fiyatlı ürün satışının önüne geçmek için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu denetimlerimiz Ramazan boyunca da aralıksız devam edecek. İlçemizde şu ana kadar herhangi bir usulsüz ticaretle karşılaşmadık. Ancak fırsatçılık yapan olursa gereken cezai işlemleri yapmaktan çekinmeyeceğiz. Fahiş fiyatlı ürün satışının yapılmaması yönünde işletme yetkililerimize uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilirler"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1412556/keciorende-ramazan-denetimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.