Soylu: "cehenneme sürüleceksiniz"

Ankara Masası
|
14 Mayıs 2020, Perşembe - 16:47
Soylu: "cehenneme sürüleceksiniz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristlerin Vefa Sosyal Destek Grubu'na yönelik saldırısının ardından PKK'ya ateş püskürdü. Soylu, "bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, "Yenileceksiniz, ve Cehennem'e sürüleceksiniz!" dedi.

Saldırıyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da şu ifadeleri kullandı:
Mübarek Ramazan Günü'nde, gayesi yalnızca insanımıza hizmet götürmek olan Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırarak iki kardeşimizi katlettiler.
Bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, "Yenileceksiniz, ve Cehennem'e sürüleceksiniz!"

Altun'dan sert tepki
İletişim Başkanı Fahrettin Altun da saldırıya çok sert tepki verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altun, "PKK, Van'da Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik alçak bir saldırıda bulundu. Ne yazık ki görevinin başındaki iki vatandaşımız şehit düştü. Bu iki vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. PKK'lı teröristler yine iyiliği, kardeşliği hedef aldı." açıklaması yaptı.

Albayrak: "başımız sağolsun"
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da Van’daki hain saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Van’ın Özalp ilçesinde vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışan iki kardeşimiz, teröristlerin hain saldırısı sonucunda şehit düştü. Ramazan gününde yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyor, şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"Hesabı sorulur"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de “Terör örgütü PKK insanlık dışı lanetli terör eylemlerine bu salgın günlerinde de devam ediyor. Van'da PKK'lı teröristlerce Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini taşıyan araca yönelik saldırıda 2 kardeşimiz şehit oldu... Allah rahmet eylesin. Hepsinin hesabı sorulur, soruluyor” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/14163/soylu-cehenneme-suruleceksiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.