Altındağlılar kütüphanesine kavuştu!

Altındağ'da hizmete sunulan Aydınlıkevler Mahallesi Kütüphanesi açıldı.
Ecem Çetin
|
08 Nisan 2022, Cuma - 11:35
Altındağlılar kütüphanesine kavuştu!

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aydınlıkevler Mahalle Kütüphanesi hizmete açıldı. 

Başta öğrenciler olmak üzere tüm vatandaşların faydalanabileceği kütüphane, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı.

"Gençlerimiz büyük bir sabırsızlıkla bekliyordu"

Her mahalleye bir kütüphane yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Aydınlıkevler Mahallesi Güveren Sokak’ta yapımını tamamladığımız kütüphane hizmete girdi. Mahalle sakinleri, özellikle de gençlerimiz büyük bir sabırsızlıkla bekliyordu. Çalışmaları hızla tamamladık, kitapların yerleşimi bitti ve kütüphanemiz hizmete açıldı. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

"Kütüphaneler önemli bir ihtiyaç"

Başkan Balcı "Kütüphanelerin gördüğü ilgiden çok memnunuz. Biz, Altındağlı hemşehrilerimiz, gençlerimiz, öğrenci kardeşlerimiz için daha fazla kütüphane yapacağız inşallah. Görüyoruz ki, kütüphaneler önemli bir ihtiyaç. Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekanlar istiyorlar. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Altındağ'ın her mahallesine kütüphane yapacak, öğrencilerimize çok daha uygun koşullar sunacağız" şeklinde konuştu 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1417128/altindaglilar-kutuphanesine-kavustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.