Tuncay Özkan'dan Ümit Özdağ'a: "Onun işi değil"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Ümit Özdağ'ın "Adayımız Mansur Yavaş" açıklamalarına ilişkin "Mansur beye bizim verdiğimiz oranda değil ama yaklaşan bir teveccüh göstermiş ama onun işi değil" dedi. Özkan, her CHP'linin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
08 Nisan 2022, Cuma - 14:03
Tuncay Özkan'dan Ümit Özdağ'a: "Onun işi değil"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Özkan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Adayımız Mansur Yavaş" ifadelerini kullanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, "Ana muhalefetin içini biraz karıştırabilirsek bu bize fayda getirir" diyorlar. Bizim hem İstanbul hem de Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız liyakatli, topluma hizmet konusunda son derece birikimli. Mansur bey siyaset konusunda da son derece tecrübeli bir isim. Bu tür tuzaklara düşmez. İlla çekmeye çalışıyorlar tartışma ortamına. " dedi.

"Hepsini zamanı gelince yapacağız "

"Ümit Özdağ teşekkür ederiz" diyen Özkan "Mansur beye bizim verdiğimiz oranda değil ama yaklaşan bir teveccüh göstermiş ama onun işi değil. Başkalarının da işi değil. Cumhurbaşkanını ne anketler belirleyecek, ne de CHP'nin içini karıştırmaya çalışan arkadaşlar belirleyecek. Cumhurbaşkanını halk belirleyecek. İşlerine baksınlar, biz işimizi, zamanını biliyoruz. Hepsini zamanı gelince yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Her CHP'linin adayı Kılıçdaroğlu'dur"

Özkan, sözlerini şöyle tamamladı;

 Temel sorun, her CHP'linin ister Mansur beyin, ister Ekrem İmamoğlu'nun adayı, her iki belediye başkanımızda söylediği için söylüyorum sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1417399/tuncay-ozkandan-umit-ozdaga-onun-isi-degil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.