Yazar Ergün Poyraz evinin önünde saldırıya uğradı

Yazar Ergün Poyraz, evinin önünde saldırıya uğradı. Aldığı darbeler nedeniyle kafa tasında çatlaklar oluşan Poyraz'ın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.
Büşra Bayrak
|
12 Nisan 2022, Salı - 12:07
Yazar Ergün Poyraz evinin önünde saldırıya uğradı

Ergenekon davasında 2007 yılında tutuklanan ve 6 yıl 9 ay Silivri Cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan yazar Ergün Poyraz, dün akşam saatlerinde  Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı.

Aldığı ağır darbeler nedeniyle kafatasında çatlaklar oluşan Poyraz, kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

İhbar mektubu iddiası

Oda Tv’nin haberine göre Poyraz, Kuşadası Belediyesi’nin bir ihalesi ile ilgili ihbar mektubu gönderdi. Poyraz, ihbar mektubunda belediyenin son 17 ihalesinden 15’ini alan bir inşaat firması hakkında birtakım iddiaları dile getirdi. Poyraz’ın dikkat çektiği son ihalede belediye şirketten 750 bin ton mıcır taş alırken bu miktarın Kuşadası için çok çok büyük bir alım olduğu belirtildi. Bu ihbarın sızdığının öne sürüldüğü haberde saldırının şirkette çalıştığı belirtilen üç kişi tarafından yapıldığının tespit edildiği belirtildi.

Yoğun bakıma kaldırıldı

Habere göre üç kişi Ergün Poyraz’ın evinin önüne geldi. Poyraz’ın kapısını çalan üç saldırgan “Yanlışlıkla arabanıza çarptık aşağı iner misiniz” diyerek Ergün Poyraz’ı evinden çıkardı. Evinin önünde Poyraz’ı darp eden üç saldırgan, üzerinden arabayla geçti. Poyraz, sağlık ekibi tarafından ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında çatlak oluştuğu belirlenen Poyraz, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Aydın İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çok kısa süre içinde saldırganların kimliğini belirledi ve yakalanmaları için çalışma başlattı.  

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Söke ve Kuşadası ilçelerinde yapılan operasyonlarda olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 kişi, gözaltına alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1422843/yazar-ergun-poyraz-evinin-onunde-saldiriya-ugradi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.