Başkan Çetin'den pazarlarda denetim

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan pazarlarda, denetim yaptı
Ecem Çetin
|
12 Nisan 2022, Salı - 12:52
Başkan Çetin'den pazarlarda denetim

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin  Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda  Ramazan ayında vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.  

Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceleyen Başkan Ertuğrul Çetin, yoğun denetim çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.

" Pazar yerlerinde ekstra önlem"

Vatandaşların huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmeleri için denetimleri yoğunlaştırdıklarını belirten Başkan Çetin," Ramazan ayı nedeniyle tüketimi çok olan gıdalar başta olmak üzere hemşehrilerimizin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için denetimlerimizi sıkılaştırdık. İlçe sakinlerimizin, sağlıklı gıda tüketmeleri büyük önem arz ediyor.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizde, tüketici sağlığının korunması amacıyla gıda hareketliliğinin yoğun olduğu Pazar yerlerinde ekstra önlemler alıyor. Vatandaşlarımızın, huzurlu ve sağlıklı bir ramazan ayı geçirmesi için denetimlerimiz artarak devam edecek" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1423027/baskan-cetinden-pazarlarda-denetim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.