Ahmet Davutoğlu küplere bindi: Bir kuruş haram lokma yemedim, o damadını bakan yaptı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Bir kuruş haram lokma yemedim. Onlar çevrelerini zengin ettiler, damadını bakan yaptı, akrabalarını zengin etti, beş tane müteahhide Türkiye'yi peşkeş çekti" dedi.
Zeliha Demirci
|
14 Nisan 2022, Perşembe - 23:44
Ahmet Davutoğlu küplere bindi: Bir kuruş haram lokma yemedim, o damadını bakan yaptı

Diyarbakır ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, başbakanlığı döneminde şimdi itiraz ettiği konulara o zaman itiraz etmediği şeklindeki eleştirilere çok sert yanıt verdi.

"Hırsızlık yapan olsa kardeşim dahi olsa kolunu kırarım dedim itiraz ettim. İtiraz etmeseydim ne olurdu biliyor musun?" diye soran Davutoğlu şunları kaydetti:

"Başbakanlığım elimden gitmezdi, benden sonraki başbakan gibi bakanlar gibi milyarlarıma milyar katardım. Bir kuruş haram lokma yemedim. Onlara da haram lokma yemeyin dedim. Yediler. Çevrelerini zengin ettiler, damadını bakan yaptı, akrabalarını zengin etti, beş tane müteahhide Türkiye'yi peşkeş çekti."

Verilen cevap sonrası çevreden alkış sesleri yükselirken Davutoğlu, "Onlar milletin hukukuna dikkat edip yetim malı yemeselerdi, ben de onların hukukuna dikkat ederdim" şeklinde kaydetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1426681/ahmet-davutoglu-kuplere-bindi-bir-kurus-haram-lokma-yemedim-o-damadini-bakan-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.