ATV'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' yayınlanan bölümüyle geceye damga vurdu

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kitledi.
Ecem Çetin
|
15 Nisan 2022, Cuma - 10:59
ATV'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' yayınlanan bölümüyle geceye damga vurdu

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 132'nci bölümüyle ekrana geldi.

Sosyal medya #HayatMeselesi dedi 

 #HayatMeselesi etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 132’nci bölümüne Hakan ve Züleyha arasında buzlar nihayet eridi. 

Fikret’in ağır yaralanması ile ortalık karıştı. Haberi havaalanındayken öğrenen Hakan derhal geri döndü ve Fikret’in durumu hakkında bilgi aldı. Doktor durumun kritik olduğunu ve gereken beyin ameliyatını yapabilecek cerrahın ancak yurt dışında bulunduğunu söyledi.

Züleyha, Fikret’in durumu nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, Hakan İsviçre’deolduğunu öğrendiği doktora ulaşmak için harekete geçti. Ağır yaralı Abdülkadir’ihastaneye götürmek zorunda kalan Betül, çaresiz biçimde Çolak’ın yanına gittive onunla evlendi. Betül, Çolak’ı zehirlemeye kalkarken yakalandı ve nikâhınsahte olduğunu söyleyen Çolak onu hapsetti. 

İsviçre’ye giderek doktoru ikna etmeyi başaran Hakan, bu hareketi ile Züleyha’nın gönlünü kazandı. Fikret’in ameliyatı başarılı geçince herkes derin bir nefes aldı. Şermin’in tüm Çukurova’da Betül’ün ortadan kaybolmasından Çolak’ın sorumlu olduğunu söylemesi polis ve savcıyı harekete geçirince, Çolak' ta harekete geçti. Küçük konağa saklanan Şermin’i ele geçirmek için adamlarıyla baskın yapan Çolak’ın karşısına Züleyha dikildi! 

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle 21 Nisan Perşembe 20.00’deatv’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1427105/atvnin-sevilen-dizisi-bir-zamanlar-cukurova-yayinlanan-bolumuyle-geceye-damga-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.