Pursaklar'da okullar tatil sonrası için hazır

2021-2022 eğitim-öğretimin ikinci ara tatili bugün bitiyor. Öğrenciler, pazartesi gününden itibaren okullarına geri dönüyor. Pursaklar Belediyesi de bu kapsamda, öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almaları için okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.
Ecem Çetin
|
15 Nisan 2022, Cuma - 15:19
Pursaklar'da okullar tatil sonrası için hazır

Koronavirüs ülke gündeminden yavaş yavaş gitse, etkisi az da olsa halen devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de bu kapsamda, ara tatilinde olan okullarda pandemi ve salgın hastalıklara karşı dezenfekte çalışmalarına hız verdi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla derslikler, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları, koridorlar, idari binalar, sosyal alanlar, kafeteryalar, salonlar, eğitim materyalleri ve oyun alanları özenle dezenfekte edilerek steril hale getirildi.

Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımız

Okulların tüm ortak kullanım alanlarının dezenfekte edildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerinizin gönül rahatlığıyla çocuklarını okula göndermeleri için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz. Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımızın ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha temiz, hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitimi verebilmeleri için ilçe genelindeki tüm okullarımızda dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizin sağlığı bizler için önemli. Öğrencilerimiz, okulların açılmasının ardından daha sağlıklı bir ortamda ders başı yapacaklar" açıklamasında bulundu 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1427639/pursaklarda-okullar-tatil-sonrasi-icin-hazir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.