AK Partili Murat Köse'den 'Mansur Yavaş'ın Kabilesi' iddiası

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Meclisi'nde Mansur Yavaş'ın belediye içerisinde bir yapı oluşturduğunu iddia ederek, Yavaş'a yakın olan isimleri tek tek açıkladı.
Büşra Bayrak
|
15 Nisan 2022, Cuma - 19:44
AK Partili Murat Köse'den 'Mansur Yavaş'ın Kabilesi' iddiası

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Toplantısı Nisan Ayı 5. Birleşiminde  ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Büyükşehir Belediyesi içerisinde kendisine yakın isimlerle bir yapı oluşturduğunu  iddia etti. 

'Mansur Yavaş'ın Kabilesi' başlığı altında bir şema oluşturan Köse, "İnsanlar aslında sizin kim olduğunuzu anlayacaklar. Vakit geldi. Siz ve meşhur kabileni Ankaralıların tanıma vakti geldi. Sayın Yavaş sizin kabilenizi bir şema ile halkımızın daha iyi anlayacağı bir hale getirdim. Bunu burada paylaşıyorum." dedi. 

Yükselciler, Servetçiler ve Fırsatçılar

Kabile'nin üç gruptan oluştuğunu belirten Köse şunları kaydetti:

"Kabilenin başkanı Sayın Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. Üç tane grup var burada. Yükselciler, Servetçiler ve Fırsatçılar. Yükselciler içerisinde; elbette ismiyle Yüksel Arslan, Ertan Işık, Atilla Çelik. Servetçiler içerisinde; Servet Avcı, Halil İbrahim Yılmaz meşhur Halil İbrahim Yılmaz ve Halil İbrahim Sarı bu pek tanınmıyor. Şimdi anlatacağım. Fırsatçılar; İhsan Yavaş, Bülent Süzer bunlar çok meşhur, Emre Özben, Mustafa Koç bu da meşhur ve Ahmet Öksüz.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1428109/ak-partili-murat-koseden-mansur-yavasin-kabilesi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.