CHP'li Yaşar Neslihanoğlu'ndan AK Partili Murat Köse'ye tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse​'nin eleştirilerine tepki göstererek, "Biz buraya 5 yıllığına gelmedik, biz burada kalıcıyız. S​​​en burada bunlarla uğraşırken, aslında elinden Mamak da gitti." dedi.
Ecem Çetin
|
15 Nisan 2022, Cuma - 22:00
CHP'li Yaşar Neslihanoğlu'ndan AK Partili Murat Köse'ye tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse 'nin ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki eleştirilerine tepki gösterdi. 

"Biz burada kalıcıyız"

Neslihanoğlu," Mansur Başkan, arasa, tarasa özellikle karşıma bir muhalif grup başkan vekili getireyim, benim lehime çalışsın, bana puan kazandırsın dese, Murat Başkan'dan başkasını bulamaz. Kesinlikle, bugün ki o konuşmalarından sonra 65 olan 70 oldu. Bunu bir kere kafamıza sokalım. Hani deniyor ya iniş başladı. Gerçekten çok doğru söylüyorsun sayın başkan, iniş başladı. Şunu kafamıza sokalım. Biz buraya 5 yıllığına gelmedik, biz burada kalıcıyız." dedi. 

"Elinden Mamak da gitti"

Yavaş'ın Mamak'ta gerçekleştirdiği projeleri hatırlatan Neslihanoğlu, "Sen burada bunlarla uğraşırken, aslında elinden Mamak da gitti. Onun farkında değilsin. Mansur Başkan faaliyet raporlarını gösterirken, Mamak'a yaptıklarından bahsetti. Yıllardır yapılmayan 4 bin 500 konuttan bahsetti. 10 yıldır oraya 2 milyar TL kira ödenmiş. İnsanları evine oturtmak yerine, 2 kat trilyon kira ödenmiş. O gördüğümüz kilometrelerce asfaltı hep beraber gördük. Aile yaşam merkezi yapılıyor şuan. 3 tane köprülü kavşak yapıldı. Sosyal alanlar, yeşil alanlar yapıldı. Mamak'ta alt yapıya bir sürü yatırım yapıldı." şeklinde konuştu. 

" Bu gidişatın, korkunun konuşmaları"

Bu yatırımlara rağmen Köse'nin eleştirilerini yadırgamadığını dile getiren Neslihanoğlu,"Bu gidişatın, korkunun konuşmaları. Maalesef kaybediyorsunuz. Bunu Mamak halkı da söylüyor, herkes bunu görüyor. Murat Başkan, Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri dışında her konudan konuştu. Bir insan bazı kişilerle ilgili ithamlarda bulunuyorsa, yolsuzluk iddialarında bulunuyorsa ya da büyükşehrin mallarını, paralarını har vurup harman savurdular diyorsa, kişilere özel suçlamalarda da bulunuyorsa bunu ne yapacak? Gidecek, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacak. Büyükşehir Belediyesi bunun yeri değil. Ya basına demeç verecek ya da savcılığa gidecek." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428276/chpli-yasar-neslihanoglundan-ak-partili-murat-koseye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.