Ertan Işık'tan Murat Köse'ye yanıt: Paralel yapılanması var

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin 'Yavaş'ın Kabilesi'iddialarına CHP Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık'tan sert çıktı. Işık, "Çamaşırlar ortaya dökülünce, bu arkadaşın çok zoruna gitti. Bu arkadaşın gerçekten bir paralel yapılanması var. Devletin dahi üniter yapısını tehlikeye atacak ciddi bir yapılanma içerisinde." dedi.
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2022, Cumartesi - 03:52
Ertan Işık'tan Murat Köse'ye yanıt: Paralel yapılanması var

CHP Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık, ABB Meclis Toplantısı Nisan Ayı 5.Birleşiminde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin Yavaş'ın Kabilesi iddialarına yanıt verdi. 

Köse'nin söylemleri üzerine "Kişilik haklarımıza bugün tecavüz edildi" diyen  CHP'li Işık, "Sadece olayların arka planını, Ankaralılar bilsin diye söz aldım. Çünkü lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye? Bu arkadaşımızın, bu hezeyanının üç tane sebebi var. Birinci sebebi, kendisinin  ideolojik bir kabilenin içerisinde olduğunu, benim teşhir etmem. Buradan daha önceden bunun ağa babaları var bize dedi ya , iş takibi yapıyor falan diye. Sana kim telefonla talimat veriyorsa, şu işi geçir diye daha sonra da o zatın, senin de yanında beni arayıp, bu adam, adam değil, bundan sonra siz buna değer verirseniz bende sizin karşınızda olacağım dediğimi ben buradan beyan ediyorum." dedi. 

" Mamak'ta bir çete kurdunuz "

Konuşmasında Mamak Belediye Meclisi Ak Parti Üyesi Esra Yılmaz Aksoy'un istifasını hatırlatan Işık, "Bu hanımefendi, sayın Köse ile ilgili 14 sayfa savcılığa dilekçe verdi. Verdiği dilekçede söylüyor. Akraba çetelerinizle, sizin iş adamlarınızla Mamak'ta bir çete kurdunuz ve Mamak'ı soydunuz diyor. Ben demiyorum, Meclis üyesi arkadaşımız diyor. 14 sayfa şikayet dilekçesi, ne yaptı bu zat? Gitti hanımefendiye yalvar yakar partiye geri aldı. Partiye almasının tek bir sebebi vardı, bu şikayet dilekçesini geri çektirmek. Söylediği ifadeler yenilir, yutulur cinsten değil." diye konuştu.  

"Paralel yapılanması var"

Işık,sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Geçen ay Mamak Meclisi'nde bir CHP'li arkadaşımız çıktı, bu arkadaşın birinci derecede, akrabalarının nasıl Belediyeyi kuşattığını ifşa etti. Bu çamaşırlar ortaya dökülünce, bu arkadaşın çok zoruna gitti. Esas ciddi mesele, bu arkadaşın gerçekten bir paralel yapılanması var. Bu yapılanmanın da devletin dahi üniter yapısını tehlikeye atacak ciddi bir yapılanma içerisinde. Mamaklılar da biliyor zamanı gelince Mamak halkına buradan tekrar ifşa edeceğiz. Bizle ilgili yaptığı iddiaları, namuslu, şerefli, haysiyetli insanlar ispatla mükelleftir. Eğer bu iddialarını isbat edemezse ben tüm Ankaralıların huzurunda kendisini müfteri ilan ediyorum. Ben yargıya başvuracağım."

"İhtirasları ve hırsları gözünü kör etmiş"

"Eğer paralel yapılanma, çete herhangi bir kabile yönetimi arıyorsan aynaya bakacaksın. Bu arkadaşın ihtirasları ve hırsları gözünü kör etmiş. Buradan daha vahim bir şey söyleyeceğim. Bu arkadaş şu anda kendi yaptığı ayıpları örtbas etmek için geçmiş dönem ki Ak Parti'li belediye başkanı ve altını çizerek söylüyorum şimdiki mevcut ilçe başkanını da iftira atmak suretiyle mahkemeye vermiştir . Gözünü o kadar karartmış ki bize yaptıklarının hiç bir ehemmiyeti yok. Kendi arkadaşlarına dahi iftira atacak kadar küçülmüştür. O arkadaşlarında ben buradan peşinen söyleyeyim. Hiçbir kusuru yoktur sadece ve sadece kendi kusurlarını örtmek için bu arkadaşları da iftira atmıştır. Ben bunu bütün Ankaralıların bütün belediye meclis üyelerinin bilmesi için ve yapmış olduğu bir sürü zırvaları da ben buradan zamanı geldiğinde ifşa edeceğim."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428464/ertan-isiktan-murat-koseye-yanit-paralel-yapilanmasi-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.