Çalınan bebek annesine kavuştu

Ankara Masası
|
15 Mayıs 2020, Cuma - 10:07
Çalınan bebek annesine kavuştu

Ankara’da, ‘‘Çocuğuna ben bakarım sen dinlen" bahanesiyle kandırarak bebeği kaçıran kadın yakalandı.

Ankara’da yeni doğum yapan anneyi ‘çocuğuna ben bakarım sen dinlen’ cümleleriyle kandırarak bebeğini çalan kadın yakalandı.

Önce annenin güvenini kazandı
Olay, Pazartesi günü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastane içerisinde meydana geldi. Yabancı uyruklu Z.F., 5 günlük bebeğini emzirdiği esnada S.P. isimli bir kadınla sohbete başladı. S.P. isimli kadın bir süre sohbet ederek Z.F’nin güveni sağladı. Çocuğu kucağına alarak sevmeye başlayan S.P. anneye ‘Sen yorgun görünüyorsun biraz dinlen ben ilgilenirim’ dedi.

Annenin uyumasını fırsat bilen kadın bebeği çaldı

 Yabancı uyruklu Z.F isimli anne yorgunluğun da etkisiyle uykuya daldı. Bu anı kollayan S.P. bebeği bir sepete koyarak hastaneden çıktı ve bir taksiye bindi. Yabancı uyruklu kadın, uyandığı zaman, 5 günlük çocuğunun ve kadının ortadan kaybolduğunu görünce durumu hemen polise bildirdi.  Annenin ve eşinin ifadesini alan polis hemen araştırma başlattı.

Polis bebeği çalan kadını yakaladı

 Şüpheli S.P.’nin bir bebekle birlikte taksiye bindiğini tespit eden polis kısa sürede oturduğu evi tespit etti.  İkametgaha yapılan baskın sonucunda şüpheli S.P. ve kardeşi E.D. yakalandı. Kaçırılan bebek, polis ekipleri tarafından ailesine teslim edilirken, 2 şüpheli mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan S.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/14301/calinan-bebek-annesine-kavustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.