Erkin Delikanlı: “Hem masada hem sahada var gücümüzle çalışıyoruz”

Demokrat Parti Yenimahalle ve Sincan ilçe kongreleri yapıldı. Demokrat Parti İl Başkanı Delikanlı, “Milyonları yoksulluğa mahkum eden, yolsuzluk batağındaki, yasakçı zihniyeti tarihe gömeceğiz.” dedi.
Zeliha Demirci
|
17 Nisan 2022, Pazar - 15:36
Erkin Delikanlı: “Hem masada hem sahada var gücümüzle çalışıyoruz”

Demokrat Parti Yenimahalle ve Sincan ilçe kongreleri yapıldı. Demokrat Parti İl Başkanı Delikanlı, “Milyonları yoksulluğa mahkum eden, yolsuzluk batağındaki, yasakçı zihniyeti tarihe gömeceğiz.” dedi.

Demokrat Parti seçimlere bir yıl kala kongrelere hız verdi. Bu çerçevede Demokrat Parti Yenimahalle ve Sincan İlçe Kongreleri gerçekleştirildi.

Yenimahalle İlçe Kongresi’ne Genel Başkan Yardımcıları Cemal Enginyurt ve Adnan Turfan ile Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı da katıldı. Şeref Tural delegelerin oylarıyla Yenimahalle İlçe Başkanlığı’na seçildi. Daha sonra Sincan İlçe Kongresi yapıldı. Sincan İlçe Başkanı seçimde Harun Gülmez güven tazeledi. Gülmez, tekrar Demokrat Parti Sincan İlçe Başkanı oldu.

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı yaptığı açıklamada, “Gün ayağa kalkma, elini taşın altına koyma, dava için mücadele etme günüdür. Seçimi değil, geçimi dert ediniyoruz. Milyonları yoksulluğa mahkum eden, yolsuzluk batağındaki, yasakçı zihniyeti tarihe gömeceğiz. Ülkemizin huzur ve refahı için milletimizle birlikte 2023’te bu iktidarı muhalefete değil siyasi partiler mezarlığına göndereceğiz.” dedi.

Günde 2 kongre yaparak sanki seçimler yarın yapılacakmış gibi heyecan ve coşkuyla çalıştıklarını belirten Delikanlı, “Hem masada hem sahadayız. Liderlerimiz 6’lı masada ülkeye umut olurken bize durmak da yorulmak da yok. Teşkilatlarımızı hızla zaferlerle dolu şanlı geçmişimizdeki güçlerine kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Delikanlı şunları söyledi:

Kıymetli hevesli bir ekibimiz var Sincan’da. Umarım sizlerin desteğiyle daha da artacak. Artık seçim zamanı geldi, seçim gongu vuruldu. Bunlarla beraber ülkemizin, çocuklarımızın, ailelerimizin, gençlerimizin geleceğine katkı sunmak her birimizin boynunun borcu. Dolayısıyla yüzde 127 gelen elektrik zamlarını vatandaşa tek tek anlatacağız. Bunun karşılığında 3600 ek gösterge alamayan çalışanlarımızın hakkını çıkıp sokakta anlatacağız. Ev ev anlatacağız. Kadınlarımızla beraber yapacağız bunu, ailelerimizle yapacağız. Üyelerimizi çoğaltacağız. Çok olacağız, çoğulcu olacağız ki 6’lı ittifakın içerisinde 6’lı İttifakın memleket için ortaya koyduğu mücadeleyi biz her yerde teşkilatlarımızla canla başla savunup mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Hep birlikte seçimle gelen bu şahsiyetleri seçimle sandığa gömeceğiz.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1430394/erkin-delikanli-hem-masada-hem-sahada-var-gucumuzle-calisiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.