Mamaklılar Kutludüğün Bilim ve Sanat Merkezine Kavuştu

Ankara Masası
|
09 Mart 2020, Pazartesi - 16:25
Mamaklılar Kutludüğün Bilim ve Sanat Merkezine Kavuştu

Mamak Belediyesi, gençlerin ve kadınların öğrenirken eğlenebilecekleri aynı zamanda, köy konağı olarak da mahallenin düğün, cenaze ve asker uğurlama gibi etkinliklerine ev sahipliği yapacağı Kutludüğün Bilim ve Sanat Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Açılış törenine,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda mahalleli katıldı. 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, açılışta yaptığı konuşmada eserler kazandırmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Belediyecilik şehre aşkla bağlı olmayı, gece gündüz çalışmayı, eser kazandırmayı gerektirir. Biz de ‘Mamak Daha Güzel Olacak’ dedik ve bunun için eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Kutludüğün için kutlu bir gün. Bilim Sanat Merkezimizi açıyoruz. Aile Merkezimizi buraya taşıdık bile. Genç kızlarımız, kadınlarımız buradaki kurslarda hem öğrenecek hem de keyifli bir zaman geçirecekler. Kınalarımızı, nişanlarımızı, asker uğurlamalarımızı, hemşehri buluşmalarımızı taziyelerimizi burada yapabileceğiz. Merkezimiz, Kutludüğün için buluşma noktası olacak. Hep birlikte Kutludüğünümüzü çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Biz hizmet belediyeciliği, eser belediyeciliği, gönül belediyeciliği yapacağız. Hem şehre, hem de insanımıza dokunacağız” dedi.

İdlib şehitleri ve tüm şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından protokol üyeleri dualarla merkezin kurdelesini kesti. Açılışın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Başkan Köse, tesisi gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1439/mamaklilar-kutludugun-bilim-ve-sanat-merkezine-kavustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.