Binali Yıldırım'ın iftar adresi Pursaklar oldu!

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet Pursaklar'da ev ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra heyet, Pursaklar Belediyesi tarafından Yaşam Merkezinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri programında, vatandaşlarla bir araya geldi.​
Ecem Çetin
|
22 Nisan 2022, Cuma - 12:01
Binali Yıldırım'ın iftar adresi Pursaklar oldu!

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Ankara Valisi Vasip Şahin, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Ak Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık ile birlikte Pursaklar'da vatandaşların evlerine iftar ziyaretinde bulundu.

Çolak ailesinin daveti üzerine ev halkı ile birlikte iftarını açan heyet, daha sonra kendilerini çaya davet eden mahalle sakinlerinden Tanık ailesinin evine konuk oldu. 

Aile yakınları ile sohbet eden Yıldırım daha sonra Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ile birlikte Pursaklar Belediyesi tarafından Yaşam Merkezinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Pursaklar'a ve Pursaklar halkına göstermiş olduğu İlgiden dolayı Yıldırım'a teşekkür eden Başkan Çetin, "Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım'ın bugünkü ziyaretleri bizleri ziyadesi ile memnun etti. Pursaklar halkına gösterdiğiniz bu yakın ilgi ve sevgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Etkinlik alanında vatandaşlara hitap eden Binali Yıldırım, "Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezinde ilçe halkının çocukları ile birlikte iftarın ardından güzel vakit geçirmesi için çeşitli etkinliklere imza atıyor. 7'den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden birbirinden değerli etkinlikler düzenleyen Belediye Başkanımız Ertuğrul Çetin'e teşekkür ediyorum. Ertuğrul Başkan Pursaklarımıza ve sizlere çok güzel hizmetler etmeye devam edecek. Yüce Allah’tan Ramazan ayının bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramı'na sağlık, huzur ve mutluluk içinde ulaşmayı diliyorum" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1443418/binali-yildirimin-iftar-adresi-pursaklar-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.