Başkent'te 23 Nisan coşkusu

Ankaralılar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyor.
Ankara Masası
|
23 Nisan 2022, Cumartesi - 12:53
Başkent'te 23 Nisan coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Başkent'te coşkuyla kutlanıyor. 

İşte Ankara’nin farklı ilçelerinde renkli görüntülerle 23 Nisan coşkusu...

Çankaya

Çankaya Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yönelik etkinliklerin ilki Çayyolu Atapark’ta resmi tören ile başladı. Çankayalılar, marşlar eşliğinde ve Hoytur Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ile bayram coşkusu yaşadı.

Çankaya genelindeki 12 gündüz bakımevi ile 1500'den fazla çocuğa okul öncesi eğitimi veren Çankaya Belediyesinde kreşlerin yılsonu sergisi heyecanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu ile birleşti.

Altındağ

Altındağ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolu dolu yaşandı. Altındağ'ın dört bir köşesindeki çocukları ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, çocukların 23 Nisan sevincine ortak oldu. 

Pursaklar

Pursaklar Belediyesi tarafından genç yetenekleri keşfetmek amacıyla kurulan Bilim Pursaklar’da geleceğin bilim insanları,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı adına yakışır bir şekilde kutladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1445147/baskentte-23-nisan-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.