Ankara'da 23 Nisan coşkusu devam ediyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geçse de Başkent'te coşkusu devam ediyor. 5 Çocuk Kulübü üyesi 250 minik, Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda hünerlerini sergiledi.
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2022, Salı - 13:47
Ankara'da 23 Nisan coşkusu devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" nda ev sahipliği yaptığı renkli etkinliklere bayram sonrasında da devam etti.  

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı 5 Çocuk Kulübü üyesi olan 250 minik, Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda hünerlerini gösterdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu’nun da katıldığı etkinliğe aileler de yoğun ilgi gösterdi

23 Nisan’ı şölen tadında kutladıklarını ve çocukların bu etkinlikleri çok özlediğini vurgulayan  Serkan Yorgancılar," Geçen hafta birçok etkinliğimiz oldu bu hafta da kısmi olarak çeşitli etkinliklerle 23 Nisan’ı kutluyoruz. Ankara'da bulunan Çocuk Kulübü üyeleri ve aileleriyle Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda çeşitli aktiviteler ve gösteriler yaparak bayramlarını kutluyorlar" dedi. 

Altındağ Çocuk Kulübü, Mamak Çocuk Kulübü, Sincan Çocuk Kulübü, Aktepe Çocuk Kulübü ve Ahmetler Çocuk Kulübü üyesi olan 250 çocuk; ront, jimnastik, koro ve tekvando gösterisi sergileyerek ailelerine ve izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1449850/ankarada-23-nisan-coskusu-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.