Babacan'ın açıklamalarına Karamollaoğlu'ndan ilk değerlendirme

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Deva Partisi Lideri Ali Babacan’ın partisinin kendi ismi ve logosuyla seçime gireceğini açıklamasıyla ilgili “Ne dediyse onu anladım ben. Bunun 6'lı ittifaka herhangi bir menfi etkisi olmaz" dedi.
Ecem Çetin
|
28 Nisan 2022, Perşembe - 13:21
Babacan'ın açıklamalarına Karamollaoğlu'ndan ilk değerlendirme

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. 

Karamollaoğlu, Deva Partisi Lideri Ali Babacan'ın 2023 seçimlerinde partisinin seçime kendi amblem ve logoları ile gireceğiz açıklamasını değerlendirdi. 

Karamollaoğlu," Ne dediyse onu anladım ben, bunun 6'lı ittifaka herhangi bir menfi etkisi olmaz. Çünkü bu normal bir iş, benim geçmişte yaptığım bir atıftan dolayı soruyorsunuz. Demiştim ki "3'lü bir ittifak olabilir" ki bu benim temennimdir. Her parti elbette kendi amblemiyle seçimlere girmeyi arzu eder ama şartlar değiştiğinde baktığınızda ittifak ile de girebilir. Sayın Babacan'ın böyle bir açıklamada bulunmasını garipsemiyorum. Şartlar değiştiğinde seçime giderken farklı ittifaklar oluşabilir" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak?  

Karamollaoğlu, 6'lı ittifakın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili de "6'lı masa kesin olarak Cumhurbaşkanı adayını seçim kararı alındıktan sonra açıklayacak, önce değil ihtiyaç yok çünkü" açıklamasını yaptı.

Ne olmuştu? 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1458517/babacanin-aciklamalarina-karamollaoglundan-ilk-degerlendirme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.