Aziz'e yeni görev! Heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Show TV'nin ilgiyle izlenen ve merakla takip edilen dizisi Aziz, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de.
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2022, Cuma - 12:39
Aziz'e yeni görev! Heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Show TV'de ekrana gelen, yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı Aziz'in kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

Aziz bu akşam heyecan dolu 23. bölümüyle ekrana gelecek. Aziz’in karşısına çıkan gizemli bir adam hiç beklenmedik şekilde Aziz’e yeni bir görev teklif eder. Aziz bu görevi vatan aşkıyla kabul ederken birçok şeyi arkasında bırakmak zorunda kalır.

Efnan ise olanlardan habersiz Aziz’in gizlediği sırrın peşinden giderken Pierre seçimlere hile karıştırmak için akla gelmeyecek bir plan yapar. Bu planı öğrenen Aziz ise onu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olurken şehirden ayrılmak üzere olan Dilruba ise Adem yüzünden bebeğini kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kalacaktır.

"Aziz" yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1461706/azize-yeni-gorev-heyecan-dolu-yeni-bolumuyle-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.