Murat Iılkan: TOGO kulelerinin gündeme getirilmesi ilginç

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, TOGO kulelerinin yıkımına ilişkin kararın Meclis'te bir sene önce alındığını belirtti. Ilıkan, başka yıkım kararlarının da alındığının altını çizerek "Belediyenin sadece bunu özelleştirip de diğerlerini servis etmemesi ilginç" dedi.
Ankara Masası
|
29 Nisan 2022, Cuma - 15:34
Murat Iılkan: TOGO kulelerinin gündeme getirilmesi ilginç

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, 2019 yılından beri mühür olan TOGO kulelerinin ruhsatsız olduğu için tamamen yıkılmasına ilişkin kararı değerlendirdi.

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Ilıkan, konunun ABB Meclisi'ne geldiğini yaklaşık bir yıl önce yıkım kararının aldığını söyledi.

"Özelleştirip bunun servis edilmesi ilginç"

"Belediyenin tek yıkım kararı aldığı iş burası değil" diyen Ilıkan, TOGO kulelerine ilişkin yıkım kararının açıklanarak siyasi bir çıkar elde edilmeye çalışıldığını ima etti.

Ilıkan şunları söyledi;

Belediyenin sadece bunu özelleştirip de diğerlerini servis etmemesi ilginç. Geçen sene de burayla ilgili bir yıkım kararı alınmıştı. Bu seneki süreç nasıl ilerleyecek takip etmek lazım. Bu işler yargıdaki işler artık. Yargıdaki bir iş işin süreç içerisinde karar tesis etmek ya da onunla ilgili yorum yapmak yerine sonucunu beklemek lazım. Biz meclis olarak görevimizi yaptık. Daha önce alınmış emsal kararına tamam burada durması gerekiyor dendi. Durduk oy birliğiyle. O meclis artık görevini yaptı. Geri kalan belediyenin görevi.



http://www.ankaramasasi.com/haber/1462212/murat-iilkan-togo-kulelerinin-gundeme-getirilmesi-ilginc
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.