Murat Ilıkan: Mansur Yavaş'ın imajı yükseliyor, Ankara'da bir şey yok

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Mansur Yavaş'ın anketlerde önde çıkmasının Ankara'ya bir katkısının olmadığının altını çizerek "Mansur Yavaş'ın imajı yükselmiş, takipçisi artmış, ödül almış ama Ankara'nın aldığı bir tane ödül yok" dedi.
Ankara Masası
|
29 Nisan 2022, Cuma - 16:08
Murat Ilıkan: Mansur Yavaş'ın imajı yükseliyor, Ankara'da bir şey yok

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan   Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın anketlerde önce çıkmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Atik'in "Eleştiriyorsunuz ama Yavaş'ın oy oranı yüksek çıkıyor. Siz midoğru mu anlatamıyoruz" sorusuna Ilıkan "Bizim vatandaşa kimseyi kötülemek gibi bir derdimiz yok. Kimsenin kişisel imajıyla ilgilide bir problemimiz yok. Bizim derdimiz şehrin itibarıyla ilgili" diye yanıt verdi.

Ilıkan şunları söyledi;

"Yavaş ödül almış, Ankara'ya bir tane ödül yok"

Kendi ifadesiyle 'ben sizin memurunuzum' diyor. O zaman bu şehre memuriyetinizi bekliyoruz. Çünkü şehrinize memuriyetiniz sonucunda bu şehir memnun olacak. Sosyal medya ve diğer mecralara baktığınızda Mansur Yavaş'la ilgili bir iyileştirme var. Mansur Yavaş'ın imajı yükselmiş, onun takipçisi artmış, o ödül almış. Ama Ankara'nın aldığı bir tane ödül yok, Ankara'nın imajı yükselmemiş, itibar yönetimiyle ilgili bir adım atılmamış. Bizim kaygımız bundan dolayı.

"Güçlü yönetim bekliyoruz"

Sürekli bir neyi, nasıl kimler yüzünden yapamadığını anlatan bir yönetim var karşımızda. Biz neyi, nasıl, kimlerle yapacağımızı düşünmüş, planlamış ve bunu anlatan bir güçlü yönetim bekliyoruz. Ancak onlar Ankara'nın itibarını yükseltebilir. Kişisel imajla, şehir itibarını birbirine karıştırmamak lazım.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1462372/murat-ilikan-mansur-yavasin-imaji-yukseliyor-ankarada-bir-sey-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.