Mustafa Destici’den 1 Mayıs mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Ankara Masası
|
30 Nisan 2022, Cumartesi - 13:39
Mustafa Destici’den 1 Mayıs mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında dünyada oluşan olumsuz şartlardan en fazla çalışanların etkilendiğini belirtti. 1 Mayıs’ın tarihinden bahseden Destici, kendi tarihlerinde ‘kölelik, ‘sömürgecilik’ gibi insan haklarına dair utanç sayfaları bulunmadığını hatırlattı.

"Ülkemizde 1 Mayıs’ın, uzun yıllar, marjinal ideolojik grupların istismar sahasına dönüştürüldüğünü gördük"

BBP Genel Başkanı Destici, Türk milletinin İslam ile müşerref olmasının ardından da ‘alın teri kurumadan işçinin hakkını ödeyiniz’ hadis-i şerifine sadakatle bağlı kaldığını anlattı. Destici, Türkiye’de 1 Mayıs’ın marjinal ideolojik grupların istismar sahasına dönüştürüldüğünü gördüklerini vurgulayarak, “Ülkemizde 1 Mayıs’ın, uzun yıllar, marjinal ideolojik grupların istismar sahasına dönüştürüldüğünü gördük. Bu dönemde hem emekçilerin gerçek problemlerinin konuşulamaması hem de işçilerin ideolojik kavgaların öznesi haline getirilmeye çalışılması ile çalışanlarımızın hak mücadeleleri büyük zararlar gördü” diye konuştu.

"1 Mayıs’ın sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını diliyorum"

Emekçilerin hakları ve problemleriyle ilgili meseleleri hep birlikte değerlendirmek ve çözüm üretmek gerektiğinin altını çizen BBP lideri Destici, işçilerin daha iyi şartlarda ve haklarla çalışmayı hak ettiklerini kaydederek şunları söyledi:
“İşçilerimiz, daha iyi şartlarda, daha iyi ücretlerle ve daha iyi sosyal haklarla çalışmayı hak ediyorlar. Bu hepimizin görevi. Bunu sağlamak ise ilk olarak ülke ekonomisinin her alanda ve bütün olarak büyümesi ve gelişmesi ile mümkün olacak. Öncelikle devletimizin ‘sosyal devlet’ olma görevini daha iyi yerine getirmesi için gayret göstermemiz, sonrasında, millet olarak, yaşadığımız zorluklar karşısında birlik ve dayanışma içinde olmak mecburiyetindeyiz. Başta işçilerimiz olmak üzere, tüm çalışanların Emek ve Dayanışma Günleri ile Ramazan Bayramlarını kutluyor, 1 Mayıs’ın, tüm çalışanlarımızın ve milletimizin içinde bulunduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını diliyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1463896/mustafa-desticiden-1-mayis-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.