Elmadağ'da Ramazan ayı etkinliklerle geçti

Elmada Belediyesi gerçekleştirdiği toplu iftar yemekleri ve etkinliklerle Ramazan coşkusunu vatandaşlara yaşattı.
Ankara Masası
|
01 Mayıs 2022, Pazar - 12:10
Elmadağ'da Ramazan ayı etkinliklerle geçti

Elmada Belediyesi tarafından, İlçenin 3 ayrı noktasında, 7.000 kişinin katılımıyla gerçekleşen İftar yemeğinden sonra halk oyunları, seğmen, orta oyunları, tiyatro, semazen, kanto, aşuk  maşuk, Hacivat Karagöz, meddah gösterileri ve çeşitli ikramlar ile Ramazanın ruhu Elmadağ’da doya doya yaşatıldı.

"Mutluluk duyuyoruz"

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: "Paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın, en güzel örneklerinin yaşandığı,  birlik ve beraberliğin güçlendiği bu manevi günlerde halkımızla hep bir arada olduk, gönül sofrasında değerli vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Böyle güzel ve anlamlı bir günde sağ olun, bizleri yalnız bırakmadınız, davetimize icabet ettiniz, hep beraber burada bulunmaktan, sizleri burada görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

Başkan Aşkın şu şekilde devam etti;

Ramazan ayı boyunca halkımızla sadece soframızı değil gönüllerimizi de paylaştık. Ramazan ayının rahmeti ve bereketi, milletçe umutlarımızın yeşermesine, tüm dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmasına vesile olur inşallah.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1465758/elmadagda-ramazan-ayi-etkinliklerle-gecti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.