CHP'li Özgür Özel, gönüllerinden geçen Cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özgül, "Bizim ilan ettiğimiz aday Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacak. Bizim gönlümüzden geçen aday, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur." dedi.
Ecem Çetin
|
01 Mayıs 2022, Pazar - 16:00
CHP'li Özgür Özel, gönüllerinden geçen Cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

2323 seçimleri yaklaşırken, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu.  

Adaylık tartışmaları uzun süredir siyaset gündemindeki sıcaklığını korurken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özgül'den konu ile ilgili  bir açıklama geldi. 

Bizim ilan ettiğimiz aday Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacak

Özel, gönüllerinden geçen adayın genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyerek,"Biz adayımızı önümdeki süreçte uzlaşı ile ve Türkiye'yi bu cendereden kurtaracak, her türlü mutabakatı sağlayarak belirleyeceğiz ve ilan edeceğiz. Bizim ilan ettiğimiz aday Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacak. Burası Cumhuriyet Halk Partisi, burası baba ocağı. Bizim gönlümüzden geçen aday, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu süreçte eğer Sayın Genel Başkanımız arzu ederse, anketlerin sonuçları bu seçimi kazandığımızı gösterirse ve kendisinin hassasiyet duyduğu 6’lı mutabakat masası ortak adaylıkta genel başkanımız üzerinde mutabakata varırsa bundan en çok Cumhuriyet Halk Partililer memnun olur, Türkiye de fayda görür." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1466031/chpli-ozgur-ozel-gonullerinden-gecen-cumhurbaskani-adayini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.