Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya yeni sözleşme jesti

Bordo mavili yönetim, Trabzonspor'u 38 yıl sonra şampiyonluğa taşıyarak tarihi bir başarı elde eden teknik direktör Abdullah Avcı için yeni sözleşme hazırladı.
Ersin Küçükbarak
|
02 Mayıs 2022, Pazartesi - 10:32
Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya yeni sözleşme jesti


Abdullah Avcı, daha önce Başakşehir’de 2 kez kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa Trabzonspor’da ulaştı ve tarihi başarının en önemli mimarı oldu.

Bu başarı yönetimi de harekete geçirdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, şampiyon hocayı yeni sözleşmeyle ödüllendirme kararı aldı.

2 senelik yeni sözleşme

Geçtiğimiz sezonun 9. haftasında göreve başlayan ve 2.5 yıllık kontrat imzalanan Avcı’nın mukavelesi önümüzdeki yıl bitiyor. Bordo-Mavililer, tecrübeli teknik adamla 2 senelik yeni sözleşme yapacak ve Abdullah Avcı, 2025’in sonuna kadar Trabzonspor’un başında olacak.

Yönetim, görev süresinin sonuna kadar “Avcı ile devam” dedi

Geçtiğimiz Aralık ayında 3 yıl için yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin görev süresi 2024 Aralık’ta bitiyor. Yönetim, kısa zaman içinde Abdullah Avcı’yla sözleşme imzalayıp, kendi sürelerinin sonuna dek başarılı teknik direktörle çalışacaklar.

Avcı’nın maaşına zam geldi

Trabzonspor Yönetimi, şampiyon hocanın yeni kontratında yıllık ücretini de yükseltmeyi planlıyor. KAP açıklamasına göre; bu sezon 6.5 milyon TL alan Avcı, gelecek yıl da 8.5 milyon TL kazanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1466507/trabzonspordan-abdullah-avciya-yeni-sozlesme-jesti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.