Akşener: Türkiye'de herkesin elinin uzanabildiği bir sofra kuracağız

İYİ Parti lideri Akşener, parti teşkilatıyla bayram kahvaltısında bir araya geldi. Akşener, " Benim bir hayalim var, Türkiye'de herkesin, her kesimden insanın beraber oturduğu, herkesin elinin sofraya eşit şekilde uzandığı bir sofra. Biz bu sofrayı İYİ Parti olarak kuracağız inşallah" dedi.
Ankara Masası
|
02 Mayıs 2022, Pazartesi - 11:31
Akşener: Türkiye'de herkesin elinin uzanabildiği bir sofra kuracağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, parti teşkilatıyla kahvaltıda bir araya geldi. Akşener, buluşmayı düzenleyen parti genel merkezine teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı.

"Ağaya da paşaya da gerek yok"

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Burada birçok kesimden kişiyle bir bayram sofrasında olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim bir hayalim var, Türkiye'de herkesin, her kesimden insanın beraber oturduğu, herkesin elinin sofraya eşit şekilde uzandığı bir sofra. Biz bu sofrayı İYİ Parti olarak kuracağız inşallah. Ağaya da paşaya da gerek kalmayan, kardeşçe oturulacak bir sofra.

" İstanbul, Ankara'yı kim yönetecekti"

İyi ki bu partiyi kurduk, yapmasaydık, yaptırmasaydınız, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerimiz kimler tarafından nasıl yönetiliyor olacaktı?

Burada sizinle birlikte yürümekten, cesaretinize, bu ülkeye duyduğunuz katıksız sevgiye şahit olmaktan onur duyuyorum. Allah seneye de eriştirsin inşallah. Allah bu sofrayı seneye Türkiye'nin her yerinde kurmayı bize nasip etsin inşallah!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1466582/aksener-turkiyede-herkesin-elinin-uzanabildigi-bir-sofra-kuracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.