Fenerbahçe’nin transfer listesinde 3 golcü var

Fenerbahçe, 3 kişilik golcü listesi hazırladı. Sarı lacivertli yönetim fedakarlıkta bulunarak taraftarı heyecanlandıracak bir ismi kadroya katmak istiyor.
Ersin Küçükbarak
|
03 Mayıs 2022, Salı - 20:53
Fenerbahçe’nin transfer listesinde 3 golcü var


Fenerbahçe Pereira’nın ayrılıp İsmail Kartal’ın teknik direktörlük koltuğuna oturması sonrası çıkışa geçti.

Süper Lig’de Konyaspor’un önünde ikinci sırada yer alan sarı lacivertliler Şampiyonlar Ligi yolunda avantajlı durumda bulunuyor.

Fenerbahçe, bir yandan zirve yarışına devam ederken diğer yandan gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe’nin transferdeki önceliği ise bir golcüyü kadroya katabilmek.

Gelecek sezona taraftarı heyecanlandıracak ve Süper Lig’e  damga vurabilecek bir golcüyü transfer ederek başlamak isteyen Fenerbahçe’de hem oyuncu izleme komitesi hem de yönetimin birlikte çalıştığı menajerlik şirketlerinin önerileriyle bir forvet listesi hazırlandı.

Fanatik’in haberine göre, 3 futbolcunun yer aldığı golcü listesi şöyle:

Listenin başında, Torino ile sözleşmesi sona erecek olan Andrea Belotti ile geçen yaz da gündeme gelen Lyon'lu Moussa Dembele var.

İnter ve Milan da Belotti'nin peşinde

Belotti'nin bonservisini alacak olması avantaj ancak İtalyan yıldızın adı İnter ve Milan ile de anılıyor. Bu nedenle transfer zor görünüyor ama girişimlerde bulunulacağı belirtiliyor.

Dembele'nin 1 yıllık daha kontratı var

Lyon ile 1 yıllık daha kontratı bulunan Dembele'nin transferi de kolay değil. Ancak yönetim, bu transfer döneminde bütçenin büyük bölümünü forvete ayırarak tüm şartları zorlayacak.

Yaremchuk'un transferi Benfica'ya bağlı 

Bir diğer iddia ise Roman Yaremchuk. Ukraynalı forveti Benfica'ya Jorge Jesus transfer ettirmişti. 26 yaşındaki oyuncu son dönemde 11'deki yerini kaybetti.

Eğer yeni sezonda Benfica'nın başına geçecek olan Roger Schmidt, Yaremchuk'u kadroda düşünmezse, bu oyuncunun transferi de gündeme gelebilir

http://www.ankaramasasi.com/haber/1467813/fenerbahcenin-transfer-listesinde-3-golcu-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.