Atilla Taş'tan CHP'ye ağır eleştiri "Nefret ediyorum artık sizden"

Şarkıcı Atilla Taş ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter space yayınında birbirine girdi. CHP’ye sert eleştirilerde bulunan Taş, Kaftancıoğlu'na “Korkaksınız, kendi tabanınızı görmezden geliyorsunuz. Üç tane oy kapacağım diye atmadığınız takla kalmadı. Biz çok yorgunuz artık sizden. Biz paramızla salon alamazken, siz Nagehan’ı otobüse alıp bir de poz verdirtiyorsunuz Başkanınıza. Nefret ediyorum artık sizden. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim."
Ankara Masası
|
06 Mayıs 2022, Cuma - 11:22
Atilla Taş'tan CHP'ye ağır eleştiri "Nefret ediyorum artık sizden"

Şarkıcı Atilla Taş'ın yönetici olduğu Twitter space yayınına Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmacı olarak konuk oldu.

"Ümit Özdağ'ın Süleyman Soylu'ya Meydan Okuması" başlıklı sohbet odasında konu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz Turu'na gazetecileri davet etmesine geldi.

Otobüste gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirmesi konusu açılınca Atilla Taş, sözü Nagehan Alçı'ya getirdi.

“Bana Nagehan’ı savunmayın Allah aşkına”

Atilla Taş, Twitter sohbet odasında "Bana Nagehan'ı savunmayın Allah aşkına. (…) Ben sizin evrensel değerlerinizi kabul etmiyorum Canan Hanım. Ben hiçbir zaman böyle bir evrensel değer görmedim. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bana sırt döndünüz.”

“CHP olarak korkak bir partisiniz"

“ CHP olarak korkak bir partisiniz" diyen Taş’a Kaftancıoğlu da "Olabilir" yanıtını verdi. Atilla Taş, "Korkaksınız, kendi tabanınızı görmezden geliyorsunuz" sözleriyle eleştirilerini sürdürdü.

" Üç tane oy kapacağım diye, atmadığınız takla kalmadı"

Taş şöyle devam etti: "Kendi insanlarınızı üç tane oy kapacağım diye, kapamayacaksınız, yapmadığınız, atmadığınız takla kalmadı. Biz çok yorgunuz artık sizden."

"Nefret ediyorum artık sizden"

Taş, "Siz beni kapınıza sokmuyorsunuz. Siz bana paramla cebimdeki parayla salon vermediniz. Biz paramızla salon alamazken, siz Nagehan'ı otobüse alıp bir de poz verdirtiyorsunuz Başkanınıza. Nefret ediyorum artık sizden" şeklinde konuştu.

K atıldığı sohbet odasında Suriyelilerin ülkelerine gönderilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kaftancıoğlu, evrensel hukuk kurallarına göre bunun mümkün olmadığını söyledi.

Kaftancıoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İktidara geldiğimizde bütün Suriyelileri göndereceğiz." sözlerini hatırlattı.

Bunun hiçbir gerçekliği olmadığına dikkat çeken Kaftancıoğlu, "Hani bu şey gibi, "İktidara geldiğimizde bütün Suriyelileri göndereceğiz." söylemek çok kolay. Senin içinin yağlarını da eritebilir. Ama bunun bir gerçekliği yok." dedi.   

"Bu insanların tamamını göndermek gibi bir gerçeklik yoktur"

Kaftancıoğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"21'inci yüz yılda 10 milyon yabancının geldiği bir ülkede ne yaparsanız yapın, evrensel hukuk diyorum; Avrupa ne düşünüyor, Amerika ne düşünüyor bunu bırakın, evrensel hukuk kuralları çerçevesinde bu insanların tamamını göndermek gibi bir gerçeklik yoktur.

Buna katılırım katılmam ayrı konu Atilla, sinirlensen de söylemek zorundayım, sinirlenmesen de...Birileri diyor ya milli mesele, milli mesele, iktidarıyla muhalefetiyle Meclis'te bir grubu olsun ya da olmasın bir araya gelip ele alınması gerektiği noktasında yüzde yüz hem fikirim. Bunun dışında başka çözüm yok."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1469725/atilla-tastan-chpye-agir-elestiri-nefret-ediyorum-artik-sizden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.