Bursa İGD yeni yönetimi toplandı

IGF-209099
|
10 Mayıs 2022, Salı - 10:04
Bursa İGD yeni yönetimi toplandı

Bursa İnternet Gazetecileri Derneği (Bursa İGD), genel kurul sonrası ilk toplantısını Mesut Demir başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA) - Bursa İGD Başkanı Mesut Demir, Başkan Vekili Aysın Komitgan, Başkan Yardımcıları Ahmet Sevinç, Atilla Güney, Genel Sekreter Fetih Bağcı, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Ekmekçi, Barbaros Koçanalı, Coşkun Saitoğlu, Yavuz Gerçekçi ve Muhammet Ali İlbeyi’nin katıldığı toplantıda, 'Başkanla Medya Buluşması'nın yanı sıra eğitim ve ekonomi projeleriyle ilgili komisyonlar oluşturulmasına karar verildi.

Dernek yeni yönetiminin Bursa ve medya sektörüne hayırlı olmasını dileyen Başkan Mesut Demir, dünya genelinde yaşanan ekonomik krizin medya sektörünü de derinden yaraladığını söyledi.

Bu kapsamda dernek bünyesinde oluşturacağımız komisyonlarla, üyelerimize ve kurumsal üye medyalarımıza fayda sağlamak için çaba içerisinde olacaklarını ifade eden Demir, "Başta iş dünyası olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, STK ve firmalarla, kriz döneminde hareketlenen reklam sektörünün akışının medyalar üzerinde gerçekleşmesi için görüşmeler sağlayacağız. Sosyal, eğitim ve ekonomi anlamında projelerimizle medyalarımızın hak ettiği yere gelmesi, istihdamlarını arttırması için çalışacağız” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1491569/bursa-igd-yeni-yonetimi-toplandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.