Adnan Beker'den Keçiören ve Mamak Belediye Başkanlarına eleştiri

Ankara Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grupbaşkanvekili Adnan Beker, AK Parti’nin vaatlerini yerine getirmediler şeklindeki eleştirilerine “28 yıldır Ankara’yı yönetiyorlar. 60 mahallede her yıl 4 proje yapsa senede 240 proje ederdi. Ankara’da yapacak bir şey kalmazdı” diye cevap verdi. Beker, Keçiören ve Mamak Belediye başkanlarına da “siz önce yarım bıraktığınız işleri bitirin” diye seslendi.
Ankara Masası
|
10 Mayıs 2022, Salı - 23:34
Adnan Beker'den Keçiören ve Mamak Belediye Başkanlarına eleştiri

Adnan Beker, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Beker, AK Partili isimlerin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eser ve hizmet üretmediği yönündeki eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, Ankara’yı 28 yıldır AK Partili isimlerin yönettiğine dikkati çekti.

Adnan Beker şöyle dedi:  

“Turgut Altınok önce Tepebaşı’ndaki Kulesini bitirsin”

“Bunu söyleyen belediye başkanı önce Tepebaşı'ndaki kulesini bitirsin. 15 senedir bitmemiş. ABB'yi 1994 yılından 2019 yılına kadar, Ankara'nın bazı metropol ilçelerini Keçiören, Altındağ, Mamak, Sincan ve taşra ilçelerimizin bir kısmını 28 senedir yönetiyorlar.”

“28 yıl Ankara’yı doğru yönetseler bize gerek kalmazdı”

“Biz 3 yıldır Ankara'yı yönetiyoruz. Bununda birinci yılı hazırlık yılı oldu. 2 sene pandemi. 28 yılda bir ilçe belediye başkanı, diyelim ki 60 mahallesi varsa ve yıllık 4 proje yapsa 240 proje yapar. Diyelim ki ki konak yaptı, kreş yaptı. 28 seneden bahsediyorum, Ankara'da yapılacak bir şey kalmazdı. Bize de gerek kalmazdı.”

“Murat Köse daha Mamak'ta Ali Kuşçu Merkezi'ni bitiremedi”

“ Önce herkes avlusunun önünü süpürecek. Kendi ilçelerine hizmet yapacaklar. Kendi söz verdiklerine yapacaklar. Bakın daha Mamak'ta Ali Kuşçu Merkezi'ni bitiremedi. Söz verdiği Kelebek Vadisi'ni yapsın. Proje yapsın, proje.  Bu belediyeler eserler yapsın."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1492956/adnan-bekerden-kecioren-ve-mamak-belediye-baskanlarina-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.