İzmir Güzelbahçe'de standlar Aysima bebek için açıldı

IGF-209387
|
11 Mayıs 2022, Çarşamba - 09:29
İzmir Güzelbahçe'de standlar Aysima bebek için açıldı

Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe Türk Anneler Derneği işbirliyle el sanatları ve hobi kurslarında yapılan çalışmalardan oluşan sergi bu yıl SMA hastası Aysima bebeğe destek için açıldı.

İZMİR İGFA- Güzelbahçe Belediyesi’nin gönüllü eğitmenleri eşliğinde verdiği kurslar sonucu ortaya çıkan eserlerden oluşturduğu ve her yıl geleneksel olarak düzenlediği sergi bu yıl Güzelbahçe Türk Anneler Derneği işbirliğinde gerçekleşti ve SMA hastası Aysima bebek için desteğe dönüştü. Yalı Mahallesi Alkan Parkı’nda düzenlenen sergiye Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe Türk Anneler Derneği ve Kent Konseyi Başkanı Oya Türkeli, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Gönül Öğreden, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Akın, Güzelbahçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veli Merttürk, belediye meclis üyeleri, CHP Güzelbahçe ilçe yöneticileri, Türk Kızılayı Urla Şube yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temzilcileri ve vatadaşlar katıldı.

Türk Anneler Derneği eski Başkanı merhum Gül Baysal’ı anarak söze başlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı mustafa İnce, ‘‘Türk Anneler Derneği Güzelbahçe Şube Başkanımız Oya Türkeli aynı zamanda Güzelbahçe Kent Konseyi seçimlerini kazanarak başkan oldu. Kendisini kutluyorum. Bir kadının Kent Konseyi başkanı olması bizi ayrıca mutlu etti. Kadınlarımız üretiyor, sergiliyor, oldukları her yere anlam katıyor. Bugün burada değerli kursiyerlerimizin ve gönüllü eğitmenlerimiz el emeği göz nuru ürünleri var. Bugünün ayrı bir önemi vatandaşlarımız yaptığı alışverişle SMA hastası Aysima bebeğin tedavisine destek oluyor. Güzel yavrumuza şifa diliyorum. Annesi yavrusu için çabalıyor. Bu sese kulak verip hep birlikte destek olalım. Analardır vatanı vatan yapar, analardır insanı insan yapar. Allah kimsenin annesinin eksikliğini vermesin’’ diye konuştu. 

Türk Anneler Derneği Başkanı Oya Türkeli, ‘‘20 yıllık değerli başkanımız Gül Baysal’ın acısını hala yaşıyoruz. Gönüllü arkadaşlarımızla öğrencilerimizi okutmak için çalışıyoruz. Bugün de geleceğimiz olan çocuklarımız buradayız. Anneliği ruhu ile yapan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.  Konuşmaların ardından Sihirli Küre Anaokulu çocukları dans gösterisi yaptı. Türk Kızılay Urla Şube Başkanlığının‘‘Hayata Bağlan” projesi anneler Gününe özel geri dönüşüm defilesi gerçekleştirdi. Güzelbahçe Belediyesi gönüllü eğitmeni Nuran Uzun şefliğinde Güzelbahçe Belediyesi Ritim grubu performansı ile etkinlik sona erdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1493072/izmir-guzelbahcede-standlar-aysima-bebek-icin-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.