Başkan Ergün: "Manisa’mız, artık basketbolda hak ettiği yerde"

IGF-209471
|
11 Mayıs 2022, Çarşamba - 10:39
Başkan Ergün: "Manisa’mız, artık basketbolda hak ettiği yerde"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Basketbol Ligi’ni şampiyon tamamlayarak, ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor’u kutladı.

MANİSA İGFA- Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda gündeme ilişkin konulara değinen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Basketbol Ligi’nin şampiyonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’u tebrik etti.

Başkan Ergün, “Bayramın 1. gününde, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, şehrimize çifte bayram yaşattı. Sahasında Balıkesirspor’u ağırlayan temsilcimiz, rakibini mağlup ederek Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Şampiyonumuz, kupasına Beysu Konyaspor maçının ardından kavuştu ve şampiyonluk kupasını şehrimize getirdi. Ben, buradan bir kez daha yönetiminden teknik heyetine, sporcularımızdan malzemecisine ve fotoğrafçısına kadar emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Manisa’mız, artık Basketbol Süper Ligi’nde, yani hak ettiği yerde. İnşallah burada da kalıcı bir takım olarak yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.
 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1493215/baskan-ergun-manisamiz-artik-basketbolda-hak-ettigi-yerde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.