Yılın annesi ödülü Seçil Bayraktar'ın

IGF-209996
|
13 Mayıs 2022, Cuma - 09:44
Yılın annesi ödülü  Seçil Bayraktar'ın

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi, Anneler Günü'nü renkli bir etkinlikte kutladı. Bu özel günde 'Yılın Annesi Ödülü' Milli Cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı'nın annesi Seçil Bayraktar'a takdim edildi.

BURSA İGFA- Türk Anneler Derneği TAD Bursa Şubesi'nin geleneksel Anneler Günü etkinliği, bu yıl adeta renkli bir karnavala dönüştü. Zenn Garden'da gerçekleşen açıkhava etkinliğinde konuklar açılan standlarda bir yandan alışverişin keyfini çıkarırken, diğer yandan da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kaliteli zaman geçirdi.

TAD Bursa Şubesi Yılın Annesi Ödülü'ne bu yıl Milli Cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı'nın annesi Seçil Bayraktar layık görüldü. Ödüllerini TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer'in elinden alan şampiyon sporcu ile annesi gurur ve mutluluğu bir arada yaşadı. Büyük ilgi gören ve gün boyu süren etkinliğin bir başka seçkin konuğu ise Gazeteci Yazar Buket Güler oldu. 'Hiç Tanımadım Hiç Unutmadım' isimli kitabını anlattığı söyleşide Güler, hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1495573/yilin-annesi-odulu-secil-bayraktarin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.