Murat Köse: Mansur Yavaş’ın çiftliği değildir

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Ak Partililere söz vermeden meclisi bitirmesine tepki göstererek "Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’ın çiftliği değildir. Biz buna izin vermeyeceğiz" dedi.
Büşra Bayrak
|
13 Mayıs 2022, Cuma - 19:20
Murat Köse: Mansur Yavaş’ın çiftliği değildir

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, dün gerçekleşen Meclis toplantısında ABB Başkanı Mansur Yavaş sergilediği tavrı eleştirdi.

"Cevap vermek yerine tehdit etti"

Köse, Yavaş'ı sorulara cevap vermesi için Meclis'e davet ettiklerini aktarırken "Sorularımıza cevap verecek sandık, yine sorularımıza cevap vermediği gibi zabıtalarla meclis üyelerimizi tehdit etti. Meclise zabıta çağırarak herkese Ankara Büyükşehir Belediyesini kabile gibi yönettiğini bir kez daha gösterdi" dedi.

Mansur Yavaş'ın Meclis'e saygı göstermediğini ifade eden Köse, Ankaralıların gereken tepki göstermesi gerektiğine vurgu yaptı.

" Biz buna izin vermeyeceğiz"

"Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’ın çiftliği değildir" diyen Köse "Biz buna izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar ‘Sayın’ diye hitap ettiğim Mansur Yavaş’a dünkü gayri insani ve anti demokratik tavrından dolayı artık Sayın’ diye hitap etmeyeceğim. Çünkü bunu hak etmiyor. Bu nezaketi kendisi göstermiyor."şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1498694/murat-kose-mansur-yavasin-ciftligi-degildir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.