Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin'den adaylık açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, "Cumhurbaşkanlığı konusu sık sık önümüze geliyor. Bu konuşmalara vakit ayırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şuan mevcut bir görevimiz var" dedi.
Zeliha Demirci
|
14 Mayıs 2022, Cumartesi - 00:29
Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin'den adaylık açıklaması

ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, TV5'te Hasan Basri Akdemir'in sunduğu "Konuşmadan Olmaz" programında açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adayları olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göstermesine ilişkin açıklamalarda bulunan Gültekin, "Cumhurbaşkanlığı konusu sık sık önümüze geliyor, bu bir gerçek. Sürekli soruluyor bu konuda da bizim tavır almamız, duruş sergilememiz gerekiyor. İnanız çok rahatız. Ankara'ya odaklandığımız için, projeler ürettiğimiz için, kronikleşmiş sorunlarına odaklandığımız için kafamız rahat oluyor. Sayın Özdağ da açıkladığında başkası da açıkladığında bizi etkilemiyor. Bu bizim dahlimizde değil. Bizi etkileyen bir şey yok. Bilgimiz yok, ilgimiz de yok. İşimize devam ediyoruz. Açıklamanın olduğu gün biz de kurumsal olarak başkanımız adına görüşümüzü beyan ettik ve yolumuza devam ettik. Bir gelişme de yaşanmadı." şeklinde konuştu.

'Bu konuşmalar motivasyonumuzu düşürür'

Hasan Basri Akdemir'in "Mansur Yavaş'ın bu konuda ne düşüyor?" sorusunu yanıtlayan Gültekin, "Faal görevindeki yaptığı işlerle, başarılarıyla konuşulmaktan hangi insan hoşlanmaz. Bu konuşmalar bugüne kadar ki yaptığı çalışmaların yansımasıdır. Ama bizim bu konuşmalara takılmamamız gerekiyor. Bu konuşmalara vakit ayırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şuan mevcut bir görevimiz var. 6 milyon Ankaralı demiş ki 'siz bu şehrin belediye başkanısınız. Bu şehri doğru yönetin' demiş. Buna inanmış ve oy vermiş ve milletin iradesi tecelli etmiş. Biz görevimizi geri plana atıp farklı konuları konuşursak işte o zaman, hem zamanınızı alır hem motivasyonumuzu düşürür. Biz de ne motivasyonumuzu düşürmek ne de zamanımızı harcamamak ve milletimizin verdiği görevi doğru yapmak adına çalışmalar sürdürüyoruz. Yine söylüyorum çok rahatız. Ankara'ya değer katacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1498805/mansur-yavasin-basin-danismani-volkan-memduh-gultekinden-adaylik-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.