Enginyurt'tan AK Parti'ye Atatürk Havalimanı eleştirisi!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Atatürk Havalimanı'nın yıkım kararını Demokrat Parti olarak şiddetle kınadıklarını söyledi. Enginyurt, "128 milyon doları batırdıysanız, şimdi de Atatürk Havalimanı'nı yıkarak milyarlarca doları batırıyorsunuz. Bunun hesabı sorulacak." dedi.
Ankara Masası
|
16 Mayıs 2022, Pazartesi - 12:32
Enginyurt'tan AK Parti'ye Atatürk Havalimanı eleştirisi!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Atatürk Havalimanı'nın yıkım kararına sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"AK Parti ne varsa sattı, satamadığını yıktı" sözleriyle AK Parti'nin kararına sert sözlerle yüklenen Enginyurt, " Eski Türkiye Atatürk Havalimanı'nı yaptı. Eski Türkiye fabrikalar yaptı. Yeni Türkiye'de 20 yıldır iktidarda olan AK Parti ne yaptı? Ne varsa sattı, satamadığını yıktı. Atatürk Havalimanı'nı yıkma kararınızı Demokrat Parti olarak şiddetle kınıyoruz. Bizi kıskanıyor dediğiniz Amerika New York'ta 4 havalimanı var. Bizi kıskanıyor dediğiniz Paris'te 3 havalimanı var. Bizi kıskanıyor dediğiniz Londra'da 6 havalimanı var. 

Ama siz tahammül edemediniz Atatürk ismine, Atatürk Havalimanı'nı yıkıyorsunuz. Atatürk Havalimanı'nı yıkmak bu memleketin milyonlarca, milyarlarca dolarınıza yaptığınız ihanetin yeni bir serisi, eseri. Nasıl 128 milyon doları batırdıysanız, şimdi de Atatürk Havalimanı'nı yıkarak milyarlarca doları batırıyorsunuz. Bunun hesabı sorulacak. Demokrat Parti iktidarında bu yaptıklarınızın hesabı sorulacak. Ve Atatürk Havalimanı tekrar Atatürk ismiyle inşa edilecek. Bütün Türk milletine sözümüzdür. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1503014/enginyurttan-ak-partiye-ataturk-havalimani-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.