Mogan Gölü’nün 1. Etap çevre düzenlemesinde sona gelindi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdesini verdi.
Büşra Bayrak
|
08 Eylül 2020, Salı - 14:54
Mogan Gölü’nün 1. Etap çevre düzenlemesinde sona gelindi

Gölbaşı Belediyesi, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenleme çalışmalarını önümüzdeki ay tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor.

"Bakan Kurum'dan söz alındı, tamamı seneye"

Çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı Belediyemizin girişimleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız ile İlbank’ın oluruyla Gölbaşı'mızın etrafının çevre düzenlemelerinin yapılması için girişimlerde bulunmuştuk.  Bu girişimlerimiz sonucunda Mogan Gölümüz tüm ışıltısı ile halkımızın hizmetinde olacak. Gölbaşı halkımıza ve Gölbaşı’na gelen misafirlerimize Mogan’a geldiklerinde keyifle yürüyüşlerini yapacaklar ve bisiklete binecekler. Mogan Gölü etrafının tamamının çevre düzenlemesi hususunda Sayın Bakanımız Murat Kurum’dan sözümüzü de aldık. İnşallah o da önümüzdeki senede tamamlanmış olacak Herkese hayırlı olsun” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/150447/mogan-golunun-1-etap-cevre-duzenlemesinde-sona-gelindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.