Başkent'te hava ısınacak

Meteorolojiden yapılan son hava durumu tahmin raporuna göre yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bazı bölgelerin ise yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin altına düşecek. Ankara'da hava sıcaklığı yarından itibaren artacak.
Ankara Masası
|
19 Mayıs 2022, Perşembe - 10:33
Başkent'te hava ısınacak

Tahminlere göre, yurdun genelinde bulutlu bir hava beklenirken bazı bölgelerde ise yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığında da önemli bir düşüş yaşanacak. Yurdun belli bölgelerinde sıcaklık 10 derece birden azalacak. 

Marmara'nın kuzeydoğusu, Ege, Akdeniz,iç Anadolu'nun bir kısmı,Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde  karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek.

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerinde hissedilir derecede  6 ile 10 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecek, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Ankara'da hava sıcaklığı artacak

Havanın aniden soğumasıyla Ankara'ya kış geri geldi,serin bir hava etkili oldu. Bugün Ankara'da en yüksek sıcaklığın 14 derece olması beklenirken yarından itibaren hava sıcaklığı  artacak.

Önüzmüzdeki 5 günlük hava tahmini ise şöyle ;Cuma güneşli 19-6,Cumartesi güneşli 24-11,Pazar parçalı bulutlu 26-11,Pazartesi sağanak yağışlı 21-8  olacak.

    http://www.ankaramasasi.com/haber/1507531/baskentte-hava-isinacak
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.