Adnan Oktar'ın kaçış görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar'ın 11 Temmuz 2018 sabahı düzenlenen operasyon öncesine ait kaçış görüntüleri ortaya çıktı.
aa:text:20200908:22396872
|
08 Eylül 2020, Salı - 15:57
Adnan Oktar'ın kaçış görüntüleri ortaya çıktı

Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçundan tutuklu bulunan Adnan Oktar'ın, 11 Temmuz 2018 sabahı düzenlenen operasyon öncesine ait Kandilli'deki villasından kaçış görüntüleri basınla paylaşıldı.

Sakin adımlarla uzaklaştı

Kayıtlarda, ilk olarak sanık İbrahim Seral Köprülü'nün sakin adımlarla telefonda konuşarak merdivenden indiği yer alıyor. Sanık Köprülü'nün ardından bir başka erkeğin sakin bir şekilde gözden kaybolduğu görülürken, hemen arkasından örgüt elebaşı Adnan Oktar göze çarpıyor. Oktar da sakin adımlarla merdivenlerden iniyor.

Panik hali dikkat çekti

Oktar'ın ardından ellerinde çantalar olan kadın şüphelilerin aceleyle merdivenlerden indikleri görülüyor. Örgüt yöneticiliğiyle suçlanan sanık Ulviye Didem Ürer'in panik hali ise dikkati çekiyor. Hızlıca merdivenlerden inen bir kadın şüphelinin de elinde genelde evcil hayvanların taşındığı kedi çantası olduğu görülüyor.

Operasyonunun yapıldığı 11 Temmuz 2018'de Kandilli'deki evinde bulunamayan Adnan Oktar'ı, polis ekipleri aynı gün Sarıyer'de bindiği aracın önünü keserek gözaltına almıştı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/150939/adnan-oktarin-kacis-goruntuleri-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.