Ankara'da Edis rüzgarı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Başkentlileri Edis konserinde bir araya getirdi. Bayram coşkusu yaşayan gençler, konserde doyasıya eğlendi.
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2022, Cuma - 11:47
Ankara'da Edis rüzgarı!

Ankara'da "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" coşku ile kutlandı.    

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs’ta ünlü sanatçı Edis Görgülü’yü Başkentlilerle buluşturdu.  

Gençlik Parkı'nda düzenlenen konsere, çok sayıda Ankaralı katıldı. 

Zabıta Daire Başkanlığı da Başkent’te Bayramı, düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kent Orkestrası’nın Kızılay Güvenpark’ta verdiği konserin ardından Ankara Kulübü Derneği Seğmenleri ise bir gösteri yaptı.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, "Başkanımız Mansur Yavaş’ın yönetimindeki ABB ve Ankara Seğmenler Kulübü Derneği ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda çocuk, genç ve yetişkin seğmenlerimiz ve zabıtalarımızla birlikte milli bayram coşkusu yaşadık. Halkımızın yoğun katılımı bizi mutlu etti. Bayramımız kutlu olsun" ifadelerine yer verdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi hafta boyunca bir dizi etkinliğe de ev  sahipliği yaptı.

"Gençlik Haftası" nda Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki Osmanlı Aile Yaşam Merkezi de çocuklar ve gençleri bir araya getirdi.   

Şiir dinletisinden halk oyunlarına, müzik dinletisinden karate ve jimnastik gösterisine kadar Osmanlı Aile Yaşam Merkezi üyesi çocuklar ve gençler hünerlerini sergiledi.  

ABB’nin katkılarıyla ve Ankara Sanat Merkezi’nin organizasyonuyla Ankara Halk Oyunları Dernekleri ile Türk Halk Dansları Günü Platformu da Anıtkabir’i ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1512131/ankarada-edis-ruzgari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.