Ankaralılar AltınFest ile coştu

''Altınfest"te İlyas Yalçıntaş rüzgarı esti. Başkent Millet Bahçesi'nde, 4 gün sürecek olan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri onbinlerce Ankaralıyı bir araya getirdi. Gündüz alanda birbirinden eğlenceli etkinliklere katılan ziyaretçiler, akşam ise İlyas Yalçıntaş konseri ile coştu. Sevilen sanatçı, şarkılarını onbinlerce kişi ile birlikte söyledi.
Ankara Masası
|
21 Mayıs 2022, Cumartesi - 10:12
Ankaralılar AltınFest ile coştu

Festivalin ikinci gününde Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören genç sporcuların judo ve tekvando gösterileri, sahne etkinlikleri, okçuluk yarışmaları, etnospor faaliyetleri, deneyim alanları ile ritm şovları, Ankaralıların büyük beğenisini topladı. Ankaralılar adeta Başkent Millet Bahçesi’ne akın etti. Ziyaretçiler, slot car, sahne gösterileri, spor gösterileri, sanat atölyeleri, Formula-1 simülasyonu ve karaoke etkinlikleriyle keyif dolu anlar yaşadı.

Üç gün üst üste ünlü isimlerin sahne alacağı konser programının startını ise İlyas Yalçıntaş verdi. Binlerce Ankaralı, İlyas Yalçıntaş'ın sevilen şarkıları eşliğinde festival coşkusunu yaşadı. Yalçıntaş şarkılarını, onbinlerce kişi ile birlikte söyledi.

AltınFest'te konser programı 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de Tuğba Yurt ve 22 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Kıraç'la devam edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1513888/ankaralilar-altinfest-ile-costu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.