Pursaklar'da ''Yılın Çevre Gönüllüsü'' Aysel Teyze...

Başkan Ertuğrul Çetin, yaşadığı Ayyıldız Mahallesini her gün gönüllü olarak temizleyen Aysel Teyzeye, örnek davranışından dolayı plaket verdi.
Ankara Masası
|
23 Mayıs 2022, Pazartesi - 12:29
Pursaklar'da ''Yılın Çevre Gönüllüsü'' Aysel Teyze...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ayyıldız Mahallesine evi gibi bakan ve tek bir çöp tanesi bile bırakmayan, Gönüllülük bilinciyle hareket ederek doğaya, çevreye sahip çıkan, yaşadığı mahallenin temiz ve pırıl pırıl olması için büyük gayret gösteren Aysel Teyzeyi ziyaret etti.

Aysel Teyzeyle bir süre sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, evinin önü başta olmak üzere, sokağını ve tüm mahalleyi temizleyen, çevreyi kirleten vatandaşlara uyarılarda bulunan ve geri dönüşüm maddelerini tek tek ayırmasından ötürü Yılın Çevre Gönüllüsü Plaketini verdi.

‘‘Yaşadığı mahalleye hissettiği sevgisi bizim için çok önemli’’

Aysel Teyzenin oturduğu sokağa temizlik çalışmaları için giden ekiplerin, en ufak bir çöp dahi bulamadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘Ayyıldız Mahallemizde sokağını, mahallesini temiz tutan, çevreyi kirletenleri uyaran, atıklarını ayıran Aysel Teyzemizin, çevreye hissettiği sevgisi bizim için çok önemli ve değerli. Mahallenin temizliğinde gösterdiği örnek davranışı ve hassasiyeti için, şahsım ve tüm Pursaklar halkı adına Aysel Teyzeye teşekkür ediyorum. Sayılarınızın çoğalmasını temenni ediyorum’’ dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1521674/pursaklarda-yilin-cevre-gonullusu-aysel-teyze
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.