Ekmen: “Seçim Ak Partililerin teker teker ikna edilmesiyle kazanılacak”

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, sosyal medyadaki trend topic ya da miting meydanlarındaki kalabalıklardan tek başına iktidar çıkmayacağını belirterek, “Seçim Ak Partililerin teker teker ikna edilmesiyle kazanılacak” dedi.
Ankara Masası
|
23 Mayıs 2022, Pazartesi - 15:14
Ekmen: “Seçim Ak Partililerin teker teker ikna edilmesiyle kazanılacak”


Mehmet Emin Ekmen, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde kalabalıkları miting meydanlarına topladığı, sosyal medyada ses getiren kampanyalar yaptığı ama seçilemediğinin hatırlatılması üzerine Ekmen, öyle bir yanılgının geçmişte yaşandığını ifade etti.

Bunların toplumun nabzını tutan önemli mecralar olduğunu vurgulayan Ekmen, “Ancak miting meydanlarından ya da sosyal medyada coşkulu veya öfkeli grupların yarattığı trend topiclerden tek başına iktidar çıkmaz” değerlendirmesinde bulundu.

“Siyaset sokakta akıyor”

Ekmen şunları söyledi:

“Siyaset sokakta akıyor teşkilatlarımıza hep şunu söylüyoruz Bir parti demiyorum bir şirket sınırsız bütçeyle sosyal medyanın bütün imkanlarını kullanarak bir kampanya yapsa vatandaşın yüzde 40’ına ulaşıyor. Onun da yüzde 20’sinden geri dönüş alıyor. Ne yapar? Toplamın yüzde 8’i yapar. Bunu hiç abartmayacağız. Oralarda var olacağız ama nasıl var olacağız sahada yaptığımız işleri oralarda göstererek var olacağız.”

“İktidarın gitmesi gerektiğini düşünenler  çevresindeki Ak Partililerle temasa geçsin”

“ Bir çok yayında ifade ettim aracılığınızla burada da ifade etmek isterim. Bu iktidarın gitmesi gerektiğini düşünen her vatandaşımız kendi etrafına bir daire çizsin. Bu dairenin çapı ne olur ona onlar karar verecek. Ve bu dairede tanıdığı bir Ak Partili dostuyla, arkadaşıyla akrabasıyla ülkenin gidişatı üzerine sohbet etsin.”

“Sorumluluk sahibi her vatandaş AK Partili seçmene ulaşıp ikna etmeli”

“ Bakınız bir çok anket toplumun minimum yüzde 30’unun güncel ve gündemi takip etmediğini gösteriyor. 1 milyar kez izlenen Sedat Peker videolarını hiç izlememiş yüzde 30 var. İzleyip de ne dediğine bakmamış yüzde 17’lik kesim var. Etti mi size yüzde 47. Çok şükür ki siyasi partiler teşkilatlarıyla bu insanlara ulaşmaya çalışıyor. Ama siyasi partilerin ulaşması yetmez sorumluluk sahibi her bir arkadaşımız ulaşmalı. Bakın muhalefetin sahip olduğu yüzdelik dilimlerini daha güçlü, daha agresif bir şekilde sahada tutmanın kimseye bir faydası yok

“Seçim Ak Partilililerin teker teker ikna edilmesiyle kazanılacak”

“Seçim Ak Partilililerin teker teker ikna edilmesiyle kazanılacak . Buna inanan arkadaşlarımız kimseye kızmadan, ötekileştirmeden  AK Partililere ulaşıp niçin ülkede bir iktidar değişikliği gerektiğini anlatmak zorunda. “

http://www.ankaramasasi.com/haber/1522091/ekmen-secim-ak-partililerin-teker-teker-ikna-edilmesiyle-kazanilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.