Fatih Erbakan kararını değiştirdi...

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa Yeniden Refah Partisi hiçbir adayı desteklemeyecek. Sebebini Genel Başkan Fatih Erbakan açıkladı...
Ankara Masası
|
23 Mayıs 2022, Pazartesi - 22:25
Fatih Erbakan kararını değiştirdi...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Seçimin ikinci tura kalması halinde hiçbir adayı desteklemeyeceklerini duyurdu. 

İşte Erbakan'ın o açıklamaları:

" 'İkinci tura Kılıçdaroğlu ve Erdoğan kalırsa Erdoğan'ı destekleriz' dedik ama o kadar ciddi tepkiler aldık ki biz de şaşırdık. Mesela özellikle Konya teşkilatımızda o sözümüzden dolayı rahatsız olanlar oldu. Partimizin içinden tepkiler geldi. Biz de öyle bir noktaya geldik ki öyle bir şey olsa bile biz Tayyip Erdoğan'a destek vermeyeceğiz. 'Her iki adayı da kendi haline bırakıp oy vermeyeceğiz' deme noktasına geldik. Bu durum, Ak Parti'nin oylarındaki erimeyi Tayyip Bey'in oylarının eridiğinin bir göstergesi. Konya'dan böyle bir şey beklemezsiniz. Ama insanlar bu noktaya gelmişler. Bunun bu kadar olacağını biz de beklemezdik. Asıl söylenmesi gereken inşallah ikinci tura da biz kalırız ve kendimize oy vermiş oluruz. Teşkilatlarımızla bunun için ciddi bir gayret gösteriyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1522470/fatih-erbakan-kararini-degistirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.